2119 Pécel, Álmos vezér utca 24.
NYITVA TARTÁS: H-P: 6:00-22:00 SZ: 7:00-17:00 V: 8:00-16:00

Rólunk

Szenvedély, akarat és álmok!

Ezek az érzések inspirálták terveinket, amikor úgy döntöttünk, hogy továbbvisszük és felpezsdítjük ennek a klubnak az életét! Nem tagadjuk, hogy személyes érzések és kötődés is befolyásolta a döntést,amikor elhatároztuk, hogy átvesszük az edzőterem vezetését és azt szívvel-lélekkel szépítjük, újítjuk és fejlesztjük. Régi dédelgetett álmunk volt egy saját edzőterem, hiszen a sport, a terem világa régóta megfertőzött minket, ebben érezzük jól magunkat és ehhez a szakmához értünk.

Ez a terv tehát nem egy profitorientált “gigaprojekt”, ahol csak a rideg számok peregnek előttünk, hanem az életünk szerves része mostantól. Szeretnénk adni, alkotni valamit nektek és bebizonyítani, hogy a szakma, a szív és az üzlet meg tud férni egymás mellett, úgy, hogy az mindenkit boldoggá tegyen!

Filozófiánk

…egy olyan edzőterem, klub létrehozása, mely egyedi a maga nemében! Ahol az emberek ismerik egymást, jó hangulatban töltik el szabadidejüket és törődést kapnak! Egy olyan edzőtermet álmodtunk meg, ahol egyesítjük a szakmai hozzáértést, a családias klubhangulatot és ahol úgy merünk fejleszteni, hogy a hagyományos értékeket megtartjuk és tiszteljük.

Éppen ezért mi nem “egyengépeket” vásároltunk , hogy azokat szép sorba állíthassuk egymás mellé, a minél tökéletesebb látvány és hatás érdekében,mert szakmailag nem ez a megalapozott! A gépeket, eszközöket úgy állítottuk össze, hogy a kiváló márkákból a leghasználhatóbb darabokat válogattuk ki.

Természetesen ez egy folyamat, aminek még közel sincs vége és sok meglepetést tartogat még. Hosszú út áll előttünk mind a fejlesztés terén, mind a Ti minél körültekintőbb és színvonalasabb kiszolgálásotok érdekében. Ez a hely szívből készül nektek és a célunk, hogy ezt az idő múlásával egyre jobban érezzétek! Olyan megbízható és megalapozott tudással rendelkező csapatot igyekszünk összekovácsolni, melyre bátran támaszkodhattok a nehezebb pillanatokban is. Mert az út nehéz, de éppen ettől olyan szép,amikor az ember megküzd vele, megküzd önmagával, hogy végül győztesnek érezze magát!