2119 Pécel, Álmos vezér utca 24.
NYITVA TARTÁS: H-P: 6:00-22:00 SZ: 7:00-17:00 V: 8:00-16:00

Esküvői program

ESKÜVŐI PROGRAM 2019

Köszöntünk Titeket! Örülünk,hogy felkeltettük érdeklődéseteket és úgy döntöttetek,hogy tájékozódtok programunkról.

Az első és legfontosabb dolog,hogy ezt a programot kizárólag Ti,akik az esküvőtökre készültök,vehetik igénybe. Éppen ezért az edzések párosan zajlanak,egy időben,kizárólag személyi edző segítségével. Nézzük a részleteket:

-A program időtartama 3 vagy 6 hónap (természetesen a kezdéstől számítva). Ennyi idő minimum szükséges ahhoz,hogy ne csak a közérzetben legyen érezhető a pozitív változás,hanem látható is legyen.

-Szabad kapacitás esetén tudtok csak részt venni a programban,ami annyit jelent,hogy a személyi edzővel előre kell időpontot egyeztetnetek. Ez Nektek is könnyebbséget jelent,mert így biztosabban tudjátok beosztani az időtöket,hiszen biztosra vesszük,hogy számtalan elintézendő feladat vár Rátok a nagy napig.

Amit nyújtunk:

-Kedvezményes áru személyi edzést biztosítunk,melynek részleteit csak az edzővel tudjátok megbeszélni.

-folyamatos személyi edzést,konzultációt,étkezési tanácsot, illetve személyre szabott étrendet. Fontosnak tartjuk kiemelni,hogy minden edzői utasítást szigorúan tartsatok be,mert átütő változást csak így tudunk elérni. Nem mindennapi esemény előtt álltok. Ti lesztek a nap fénypontjai,minden szem rátok fog szegeződni. Csak gondoljatok bele,milyen nagyszerű érzés lesz a sok csodálkozó szempár! A család,barátok akik ámulva nézik majd az új külsőt amit kaptok ezalatt a néhány hónap alatt. A leglényegesebb pedig,hogy nem csak új külsőt kaptok a sporttól,hanem

feltöltődést,energiát és azt a lelki nyugalmat,ami régi vagy áhított önmagatok megtalálása nyújt.

 

Programunkat kedvezményes áron vehetitek igénybe. Féléves bérlet esetén 54.990 Ft helyett 49.900 Ft/ Fő Három havi bérlet esetén 28.900 Ft helyett 25.500 Ft/ Fő

 

Személyi edzőinkkel való konzultációhoz előre egyeztetett időpont szükséges. Kőszegi Rajmund: 06203482687

Nyilasi Nikolett: 06208054387