2119 Pécel, Álmos vezér utca 24.
+36 70 943 4415
NYITVA TARTÁS: H-P: 6:00-22:00 SZ: 7:00-17:00 V: 8:00-16:00

Diákbérlet akció

NYÁRI DIÁKBÉRLET AKCIÓ 8500 HELYETT 6990!

Az első bérleted vásárlásakor megajándékozunk 3 darab extra napijeggyel is,hogy azok a barátaid is veled tudjanak tartani,akik még nem jártak nálunk.
Lányként belegondoltál abba,hogy egy-egy lány miért olyan közkedvelt? A válasz egyszerű. Mert elégedett önmagával,magabiztos.
Unod már,hogy mindig ők állnak a középpontban? Nem érzed jól magad a bőrödben? Zavar,hogy nem vehetsz fel bármit,mert takargatnod kell magad? Nem mersz a fiúkkal beszélgetni,mert félsz,hogy megszólnak a külsőd miatt? Netán rettegsz attól,hogy elhagy a barátod egy csinosabb lányért?
Fiúként tudtad,hogy a lányok az olyan srácokra buknak,akik mellett biztonságban érzik magukat? Akik határozott fellépéssel kiállnak mellettük? Bele gondoltál abba,hogy ha most elkezded tested edzését,pár éven belül milyen jó fizikummal fogsz rendelkezni? A sportos külső nemcsak magabiztosságot és elismerést ad,hanem elkerülheted a kellemetlen szúrkálódást,piszkálódást is.

Ebben a korban tested nagyon gyorsan reagál a mozgásra.Ha most elkezded szeptemberre Rád sem fognak ismerni. Ne hagyd hogy más jobb legyen Nálad!

Kezd el még ma!
Akciónk június 11. és augusztus 31. között vásárolt bérletekre érvényes.